Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Czirbus Gábor lemondása után Farkas Éva Erzsébet Varga Ferencet nevezte ki társadalmi megbízatású alpolgármesternek. Kincses Tímea díjazás nélkül ad majd tanácsokat az önkormányzatnak – derült ki a polgármester keddi sajtótájékoztatójából, ahová csak a fideszes sajtót hívták meg.

A polgármester kifejtette: január 8-án kapta meg az alpolgármester lemondó levelét. Megköszönte 2014. óta tartó munkáját és február elsejétől Varga Ferenc önkormányzati képviselőt nevezte ki társadalmi megbízatással alpolgármesternek. Farkas Éva a személyéről elmondta: a kinevezésről a helyi Fidesz-frakcióval egyeztettek. Szempont volt, hogy olyan személyt válasszanak, aki Fidesz tag és a 2019. októberi választáson a legmagasabb eredményt érte el.

Varga Ferenc alpolgármesteri eskütétele február 2-án lesz 9 órakor.

A polgármester elárulta azt is, önkormányzati tanácsadónak felkérte Kincses Tímeát, aki díjazás nélkül segít majd.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares