Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Jótékonysági krumplivásár megnevezéssel rendezett performanszt a Jobbik Ifjúsági Tagozat a budai Várban levő Karmelita Kolostornál, Orbán Viktor irodájánál. Keresztesy Gergő, a szervezet vezetője azt mondta, uniós szinten nemcsak számtalan statisztikában kezd leszakadni Magyarország, hanem az ország miniszterelnöke is – mint fogalmazott – legatyásodott.

Keresztesy ezzel arra utalt, hogy – ahogy arról lapunk is beszámolt, Orbán Viktor vagyonnyilatkozata alapján meglehetősen szegény, megtakarításai egyáltalán nincsenek.

Az ifjúsági szervezet vezetője arról számolt be,

a járókelők nem igazán hitték el, hogy a miniszterelnök vagyonnyilatkozata megfelelne a valóságnak.

Mint ironikusan mondta, bíznak abban, hogy jótékonysági akciójuk nyomán Orbán Viktor változtat politikáján, több segítséget fog nyújtani a magyar embereknek, lecseréli arab milliárdosait, strómanjait, és reméli, előtérbe kerülhetnek a kis- és középvállalkozások, a fiatalok, akik lakhatási nehézségekkel küzdenek, a szórakoztatóiparba, vendéglátásban dolgoznak és így elvesztették munkahelyüket.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá