Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Nem pénz érkezik a vállakozásokhoz, 80%-os bértámogatás, a régi életünk, vagy az ország kinyitása, hanem egy online nemzeti konzultáció a korlátozásokról. A miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Évnyitóján jelentette ezt be.

Orbán Viktor úgy véli, a magyar rendszer stabil, novemberben bevezették, s azóta tart.

A kérdés továbbra is az, hogy mikor nyithatunk? 

– kérdezte a miniszterelnök, aki hozzátette, hogy az emberek széleskörű beoltása segítheti a nyitást. Várhatóan február közepén indítanak online konzultációt erről a kérdéséről.

,,A vakcina nem politikai kérdés a kormány számára, ezért nyugati és keleti vakcinát is használunk”

– mondta. 

Beszélt arról is:

,,Mi beruházásokat és munkahelyeket támogatunk. Ebben tér el a felfogásunk a baloldali pártoktól és közgazdászoktól, akik támogatásban és segélyezésben gondolkodnak.”

Jakab Péter: Orbán ledobta a válságkezelés fideszes atombombáját

,,Nem, nem pénz érkezik a bajba jutott vállalkozásokhoz. Nem 80 százalékos bértámogatás jön, nem a régi életünket kapjuk vissza, nem az országot nyithatjuk ki, hanem a postaládát. Jön a fideszes válságkezelés csodafegyvere: egy újabb nemzeti konzultáció, vagyis egy újabb fideszes adatgyűjtés”

– írja Jakab Péter Facebook-posztjában reagálva a konzultációra. A Jobbik elnöke szerint a miniszterelnök ma ledobta a válságkezelés fideszes atombombáját, ebből pedig jól látszik, hogy nemcsak az ország van bajban, hanem a kormány is, Orbán pedig inkább a Fideszt menti mintsem az országot.

A miniszterelnök-jelölti előválasztáson induló politikus bejegyzését azzal zárja, hogy

,,a nemzeti konzultálás nem válságkezelés, mint ahogy a magyar sem hülye attól, hogy a Fidesz annak nézi. Bértámogatást és szabályozott nyitást! Ezt követeli az ország!”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá