Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A brüsszeli szexorgiába keveredő, és onnan egy ereszen menekülni próbáló Fidesz-alapító Szájer József elvesztette utolsó címét is. Bár a botrány kitörése után a címzetes egyetemi tanári kinevezését megtarthatta a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE), azonban az intézmény frissített listáján már nem találta a nevét az mfor.hu. 

Ezek alapján Szájer már nem az NKE címzetes egyetemi tanára, ami azt is jelenti egyben, hogy a szenátus mégis vissza tudta vonni a kinevezését, bár a járványhelyzet még tart, így nem tudni, hogy a döntés milyen körülmények között született meg.

Érdekes kérdés, ha a fideszes alaptörvény megszövegezője őszintén vállalta volna saját magát a Nemzeti Együttműködés Rendszerében, akkor eljutott volna-e egyáltalán ilyen fontos pozíciókban, vagy pedig bukott volna-e ekkorákat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares