Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az oltási igazolvánnyal két csoportra osztják az embereket. Akik elfogadják Orbán ki tudja honnan összeszedett, “kamionról leesett” oltásait, azok mehetnek majd rendezvényekre, a többieknek viszont hallgass lesz a neve a NER-ben, mert a jogaikat elveszik – írta közösségi oldalán Gyöngyösi Márton a kormány által indított online nemzet konzultáció kapcsán.

A Jobbik európai parlamenti képviselője szerint a kérdőív alapján a miniszterelnök első- és másodrendű polgárokkal számol, amikor az emberek háta mögé bújva próbál kikecmeregni a válságból.

Mert ahhoz is gyáva, hogy a nyitásról szóló döntéseket a saját nevével vállalja. Bezzeg a felhatalmazást, azt mindig szívesen vállalja, de amint az emberek életéről van szó, inába száll a bátorsága. Persze a ,,nemzeti konzultáció” kérdései a szokott módon irányítottak, és már jó előre látszik belőlük, hogy mit is tervez a Fidesz

– tette hozzá a jobbikos EP képviselő.

Gyöngyösi Márton Facebook-posztjában jelezte, pártjának és az ellenzéknek 2022-ben lesz az igazi konzultáció, amikor a választáson győzik le a Fideszt.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares