Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Új lapcsaládot indít a fideszes médiabirodalom vidéki lapjait és más szerkesztőségeket összefogó Mediaworks – értesült a Magyar Narancs online kiadása. A City című hetilapot több százezer példányban nyomják majd, és ingyenesen kerül az emberek postaládáiba azokban a nagyvárosokban, ahol Fidesz veszített a 2019-es önkormányzati választáson.

A Narancs szerint a színes bulvárújság Tatabányán, Hódmezővásárhelyen, Szombathelyen, Szekszárdon, Salgótarjánban, Egerben, Miskolcon, Pécsen, Dunaújvárosban és Nagykanizsán jelenik majd meg, a 24 oldalas tartalmat három részre tagolva. Egyharmada a helyi Fideszt éltető, az ellenzéket bíráló, lejárató szövegekből, egyharmada központilag gyártott bulvártartalomból, egyharmada pedig reklámokból áll majd.

A lapcsalád központi szerkesztőségének vezetője a Narancs szerint Pósa Árpád lehet, akit 2017-ben Fejér Megyei Hírlap főszerkesztőjévé neveztek ki Mészáros Lőrincék, miután bekebelezték a szerkesztőséget. Pósa feladata volt helyretenni a szerkesztőséget a meghekkelt Orbán-interjú után, és a cél érdekében ki is rúgott munkatársakat a laptól.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares