Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Idős asszonynak öltözött, így próbált soron kívül koronavírus elleni oltáshoz jutni két nő Floridában – számolt be róla a közmédia. (Kiemelt fotó: illusztráció.)

Hamis papírokat is szereztek, ám a maskarát túlzásba vitték – ez szúrt szemet az orlandói oltópont munkatársainak, akik végül leleplezték a csalókat. A déli államban jelenleg a frontvonalban dolgozókat, valamint a 65 év felettieket oltják. A hasonló visszaélések elkerülése érdekében fokozták a biztonsági ellenőrzést a floridai oltópontoknál.

“Érdekes mód vannak emberek, akik idősnek hazudják magukat, hogy megkapják az oltást. Tegnap két fiatal nő jött hozzánk, nagymamának öltözve, hogy felvegyék a második oltást. Nem tudom, hogy tudtak meglógni az első alkalommal, de sikerült nekik. Fejkendőben, kesztyűben, szemüvegben, teljes maskarában érkeztek, és lehettek vagy húsz évesek”

– mondta Dr. Paul Rino, az Orange megyei közegészségügyi hivatal munkatársa.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá