Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Gyakorlatilag a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a Maldív-szigeteki Velana Nemzetközi Repülőtér közti menetrend szerinti járattá vált a NER politikai és gazdasági vezetői által használt OE-LEM lajstromszámú Bombardier luxusrepülőgép – derül ki a FlightAware adataiból.

A lista szerint valaki a Valentin-napot is a Maldív-szigeteken töltött, a repülő ugyanis aznap délután – az ománi Al Maktoum repülőtér közbeiktatásával onnan tér vissza Budapestre. a Következő útja ugyancsak arrafelé vitt, február 16-án az ománi Masirah közeléből jelentkezett a luxusrepülő. 18-án onnan tért vissza Budapestre, hogy azután még aznap újra útra keljen a Velana reptérre.

A Maldív-szigetekről azután szombat este kelt útra a Bombardier Global 6000, a Liszt Ferenc repülőtéren vasárnap hajnali 2-kor landolt, majd

délelőtt 8.33-kor ismét útra kelt, és magyar idő szerint – úgy tűnik, egy átstartolást követően – délután 5 körül érkezett a Maldív-szigetek repülőterére.

A legfrissebb repülőút logja itt olvasható.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá