Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Toldi János szerint ,,baj van ha a szakmában érdekeltek tapasztalata nem érvényesül a jogszabály alkotók munkájában” – fogalmazott az új egészségügyi törvény kapcsán.

Dézsi Csaba, Győr fideszes polgármestere szerint nem ártott volna orvosokkal is beszélgetni az új egészségügyi törvényről – erről a Győr+ rádióban beszélt. A beszélgetést a Magyar Narancs szemlézte, ezt megosztották a Makói demokratikus közéleti-politikai társalgó nevű Facebookos csoportban.

Ezt osztotta tovább Makó korábbi fideszes önkormányzati képviselője, Toldi János a következő sorokkal:

,,Baj van ha a szakmában érdekeltek tapasztalata nem érvényesül a jogszabály alkotók munkájában! (diletánsizmus)”

Toldiról legutóbb február közepén írtunk. Akkor egy 2014-es kampányfotót osztott meg, – amin ő és Farkas Éva látható, – annyi változtatással, hogy az ,,új korszak” szlogen fölé odaírta: ,,nélkülem.” Portálunknak elmondta, hogy 2020. december 31-el kilépett a Fideszből az új korszak pedig nélküle zajlik Makón.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá