Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Makón élek Facebook csoportban többen arról számoltak be, hogy kilopták a postaládájukból az önkormányzat által adott csomagot.

,,Mire lementünk 10 perc múlva, hogy felhozzuk az összeset, mindenki postalàdàjàból kiszedték” ,,Szintén így jártunk, zárt lépcsőház, és délután nem volt a postaládában, a postás vagy aki hozta nem dugta be teljesen, kilógott és el is lopták.” ,,Sajnos a mi lépcsőházunkban is eltünt néhány.” ,,Én is így jártam!” ,,Anyukám is így járt. Sajnos nem volt nehéz, mivel bele sem fért a postaládába.”– néhány hozzászólás a csoportból.

Mint az ismert, a védőeszközöket az országos szigorításokhoz kapcsolódan adja ingyenesen a makói önkormányzat. A csomag tartalma 2 db FFP2 típusú maszk, 2 db kézfertőtlenítő és egy tájékoztató kiadvány. A polgármester tájékoztatása szerint ezeket hétfőn és a mai nap folyamán minden makói postaládába eljuttatják. A lopások miatt így nem jut mindenkinek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares