Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A már meglévő Cicalakját bővítené a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. Erre azért van szükség, hogy több, balesetes, sérült cicának adhassanak lehetőséget egy új és szebb életre – írja közleményében az egyesület.

Összesen 180 ezer forintot kell még összegyűjteni ahhoz, hogy az új, fából készült épületet megvásárolhassák és a már meglévő lak mellé felépíthessék. Balogh Ernő, a szervezet elnöke elmondta, hogy eddig egy fő támogatójuk és pár állatbarát járult hozzá a kezdeményezéshez, amelyért ezúton is hálásak, azonban még messze a cél. Szeretnék még tavasszal megvásárolni és felépíteni az új cicalakot, ugyanis az elmúlt hetekben is több beteg cicus érkezett a gondozásunkba Hódmezővásárhelyről.

Hozzátette, önkéntesként, az egész szabadidejüket felhasználva végzik tevékenységüket, azonban az állatbarátok támogatása és adománya nélkül nem tudják megvalósítani az új projektet, az új cicalak megvásárlását és felállítását. Mint mondta, minden forint számít, sok kicsi, sokra megy – vallja a szervezet.

Aki szívén viseli a bársonytalpú állatok sorsát, átutalásával tudja támogatni az új cicalak megvásárlását az egyesület 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámára, „cicalakra” közleménnyel. További információ az elnok@hmvhelyiallatvedok.eu e-mail címen kérhető.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares