Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A hódmezővásárhelyi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szeghalmi férfival szemben, aki 2018 nyarától egy éven keresztül több sértettől vett át előleget ház körüli munkák elvégzésére, amelyeket végül sosem készített el. Üzletszerű csalás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a 39 éves férfi 2018 augusztusától 2019 nyár végéig követett el kisebb értékű csalásokat hódmezővásárhelyi ismerősei sérelmére. A sértetteknél először munkafelméréseket végzett, amelyek alkalmával előleget kért tőlük. A megbeszélt határidőre aztán nem jelent meg, feladatai elvégzésére többször haladékot kért, végül pedig elérhetetlenné vált. Az előlegként átvett összegeket a sértettek hiába követelték rajta, soha nem látták viszont a pénzüket.

Az elkövetővel szemben hat rendbeli csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, cselekményeivel több mint százezer forint kárt okozott. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait megküldte az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá