Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a férfinek és nőnek a letartóztatását, akik szombat reggel rabolták ki korábbi ismerősüket Szegeden – közölte az ügyészség.

A megalapozott gyanú szerint a két gyanúsított 2021. március 20. napján, reggel 8 órakor szólították meg az egyik belvárosi utcában a sértettet, majd pénzt követeltek tőle. Azért, hogy a követelésüknek nyomatékot adjanak, a nő a férfit a falhoz nyomta és ütlegelni kezdte, míg a társa testszerte rugdosta.

A sértett többször visszautasította a követelést, csak azt követően adta át mobiltelefonját, miután nagy erővel halántékon ütötték. A telefon átadását követően a sértettől a gyanúsítottak még elvették karóráját is, majd búcsúzóul többször belerúgtak és a helyszínről eltávoztak.

A gyanúsítottak a cselekményükkel a sértettnek 38.000 forint kárt okoztak.

A rablás bűntette miatt indult eljárásban a járási ügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsítottak letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá