Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A barcelonai zenerajongók szombat este egy teltházas rockkoncerten ölelhették át egymást, táncolhattak és énekelhettek együtt gyorstesztelést követően, FFP2-es maszkban – írja a Reuters.

A Love of Lesbian nevű spanyol indie együttes koncertjén 5.000 rajongó vett részt a Palau Sant Jordi arénában. A kormány által jóváhagyott koncert tesztként szolgált arra, hogy a hasonló események újra elindulhatnak-e.

A koncert előtti PCR-teszteket három barcelonai helyszínen 80 nővér végezte. Délig 2400 tesztet követően három fő eredménye lett pozitív. Ők nem vehettek részt a koncerten, de a jegy árát visszakapták. 

A résztvevők 10-15 perc alatt megkapták az antigénteszt eredményeit telefonjukra egy alkalmazás segítségével. A tesztet és a maszkot tartalmazta a jegyár.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares