Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A helytörténettel foglalkozó makói civil szervezet alelnökeivé Kómár Mátyást és Vizi Dávid Mátét választották.

Az egyesület közösségi oldalán arról számolt be: elnökségük Szirbik Miklós születésének 240. évfordulóján koszorúzással emlékezett meg városunk neves szülöttjéről. A református ótemetőben található sír az egyesület kezdeményezésére – a Makó-Belvárosi Református Egyházközséggel együttműködésben – 5 évvel ezelőtt újult meg.

A Szirbik Miklós Egyesület idén februárban a járványügyi előírások betartása mellett rendezett közgyűlésén új elnökséget választott, a változásokat már a bíróság is bejegyezte. Mint írják: hálával és köszönettel tartozunk Forgó Géza korábbi elnöknek és Halász Tamás korábbi alelnöknek. A közgyűlés az egyesület elnökének Zeitler Ádámot, alelnököknek Kómár Mátyást és Vizi Dávid Mátét választotta.

Az egyesület készül a járvány utáni időszakra, számos ismeretterjesztő és szakmai programot terveznek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá