Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A hódmezővásárhelyi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a pomázi férfival szemben, aki feltört több személyautót a városban. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2020. július 14-e és 17-e között négy személygépkocsit tört fel a megyei jogú városban. A járművek ablakait betörte, majd átkutatta azokat. Személyes iratok mellett sporttáskát, parfümöt, kéziszerszámot, készpénzt, napszemüveget, mobiltelefont, valamint tabletet vitt el.

A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki. A szentendrei járőrök fogták el és állították elő a 42 éves férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Vele szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A nyomozók őrizetbe vették a férfit, az illetékes bíróság pedig 2020. november 6-án elrendelte bűnügyi felügyeletét.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait átadták az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá