Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A szegedi rendőrök néhány órán belül elfogtak egy helybeli férfit, aki feltört egy parkoló autót a városban. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint az 50 éves férfi 2021. április 19-én délben a külvárosban kerékpározott, eközben figyelt fel a lezárt gépkocsi első ülésén hagyott női táskára. Körbenézett, amikor megbizonyosodott arról, hogy senki sem látja, betörte a jármű ablakát, és kivette a táskát. A közelben lévő sértett hallotta a történteket, ezért nyomban az autójához sietett, de a gyanúsított addigra már eltekert. Távolabb érve a feltételezett elkövető átkutatta a zsákmányát, abból kivett harmincezer forintot, a többit elhajította. Ezalatt a tulajdonos bejelentést tett a rendőrségre a 112-es központi segélyhívó számon.

A helyszínre érkező járőrök adatgyűjtésbe kezdtek, ennek eredményeként három órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a rendőrkapitányságra előállítottak, gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá