Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az olasz, az osztrák és a spanyol hatóságok által körözött gépjárművek – a magyar rendőröknek köszönhetően – Csanádpalotánál és Kiszombornál már nem tudták folytatni útjukat.

Elsőként egy bolgár férfi jelentkezett kilépésre 2021. április 22-én délután egy német honosságú Fiat Ducato Atlas 5 típusú lakóautó vezetőjeként a Kiszombor közúti határátkelőhelyen. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a 20 millió forint értékű járművet az osztrák hatóságok körözik. 

Másnap, valamivel 12 óra után, majd 18 órakor a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy svéd, illetve egy spanyol honosságú BMW típusú személyautóval egy-egy román állampolgár. Az ellenőrzés alkalmával az egyenruhások mindkét esetben megállapították, hogy a 6 millió forint és a 35 millió forint értékű autót is körözik, előbbit az olasz, utóbbit a spanyol hatóságok. 

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói az összesen 61 millió forint értékű járműveket lefoglalták.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá