Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Facebook-bejegyzésben mutatott rá a kormányzati oltáspropaganda statisztikájának szarvashibáira az mRNS-technológia egyik megalkotója, (Orbán Viktor szerint ,,asszonyság“) Karikó Katalin, aki a BioNTech egyik alelnöke is. 

Mint arról beszámoltunk, a kormányzat a keleti vakcinák sikerességét azzal kívánta bizonyítani, hogy az immunizáció kialakulását követően a legtöbb, koronavírussal összefüggő halálesetet a Pfizer/BioNTech vakcinái esetén regisztrálták.

A világhírű kutató a táblázatot két apró megjegyzéssel egészítette ki: a legkevesebb halálesettel járó Szputnyik, illetve Sinopharm sorához ezt a megjegyzést fűzte:

krónikus betegségek esetén nem adják.

Karikó azt is megjegyzi, az elhunytak korára a kormányzati propagandatáblázat semmilyen adatot nem tüntetett fel, holott

egy ilyen közleményben azt is kötelező lett volna feltüntetni.

Azt is kifogásolja, hogy nem azonos időintervallumra vetítették az adatokat. Mint fogalmaz, a Pfizer-beoltottak közül százezer főre vetítve 32 áldozat jut, de négy hónap alatt, míg a kínai vakcina esetén a százezer beoltottra jutó 16 áldozat két hónap alatt hunyt el.

Még kutatónak sem kell lenni ahhoz, hogy valaki realizálja, megfelelő kontrollal lehet csak összehasonlítani valamit, vagy historic kontrollal. A betegségek mellett a beoltottak és elhunytak korát is fel kell tüntetni, különben ez teljesen félrevezető információ

– írja a szakember.

A lentebb bemutatott tablazatot sokan elkuldtetek ezert kiegeszitettem a szukseges informacioval amit sajnalatosan…

Közzétette: Kati Kariko – 2021. április 25., vasárnap

Az ellenzék korábban úgy vélte, Magyarországon is csak az EMA (Európai Gyógyszerügynökség) által engedélyezett vakcinákat lenne szabad használni. Orbánék viszont nem tudtak leszállni a „brüsszelezésről”, és azt az álláspontot képviselik, hogy a keleti vakcinák hatékonyabbak az EMA által engedélyezetteknél.

(alfahir.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá