Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Karitáció Alapítvány Bohócdoktor csapata „Ez a BOHÓCDOKI gyógyít!” címmel, – rendhagyó módon, immár 6. alkalommal indította útjára alkotói rajzpályázatát, 300 ezer forint összdíjazással, – amely lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki megalkothassa saját bohócdoktorát.

Az alapítvány arról tájékoztatta oldalunkat, közel egy hét van még hátra, hogy a nebulók beküldjék alkotásaikat és rész vehessenek a LIKE vadászaton és megnyerjék az értékes nyereményeket. A https://karitacio.hu/bohocdoktor-rajzpalyazat/ weboldalon 2021.május 9-ig tudják feltölteni szülői segítséggel az alkotásokat a gyermekek.

A nyertesek büszke tulajdonosai lehetnek a Karitáció Alapítvány „2021-es év kis Bohócdoktora” különcímnek, amit egész évben büszkén viselhetnek.

Az alkotói pályázat teljes kiírása a https://karitacio.hu/bohocdoktor-rajzpalyazat/ hivatalos oldalon érhető el.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá