Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője nehezen tudta átvenni a hétfői tájékoztató vezetését, hiszen olyan jó hangulatot keltett benne Müller Cecília kijelentése.

Az országos tiszti főorvos elmondása szerint nagyon sok édesanya és család fordult hozzá tavasszal a higiénés feltételek, óvoda látogatás, bölcsőde látogatás kapcsán, mivel az operatív törzs azt kérte, hogy saját játékot ne vigyenek be az intézményekbe, hiszen az akkori járványügyi helyzet rendkívül bizonytalan volt még.

Ugyanakkor, mint fogalmazott,

„természetesen tudjuk jól, hogy a pici gyermekekhez kötődnek azokhoz a személyes tárgyakhoz, amiket jellemzően alváshoz használnak, akár pelenka, akár más kis plüss állatka akár a nyunyóka is. Kérem, hogy a szülők gondoskodjanak ennek az otthoni rendszeres tisztításáról és semmi akadálya nincs, hogy a gyermekek ezt az intézményekbe bevigyék”.

Ezt követően Gál Kristóf sikertelenül próbálta visszafojtani a nevetését, de azután profi módon vágta ki magát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá