Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makói rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 29 éves férfival szemben, aki több alkalommal lopott a városban, ezenkívül egy parkoló autót is megpróbált elvinni. Eljárás indult ellene.

A megalapozott gyanú szerint a helybeli férfi először 2020. március 25-én ment be egy családi házba a Maros-parti városban, miután felfeszítette a bejárati ajtót. Az ingatlanból egyebek mellett mosógépet, LCD TV-t, hangfalakat, erősítőt, monitort, számítógépet vitt el, csaknem kétszázezer forint értékben. Április elején pedig egy belvárosi társasház előtt figyelt fel egy lezárt kerékpárra, letörte róla a lakatot, majd hazatekert. Még ebben a hónapban majdnem sikerült elhajtania egy utcán parkoló autóval is, amiben a tulajdonosa benne felejtette az indítókulcsot. A gyanúsított beült a járműbe és megpróbálta azt beindítani, azonban a sértett megzavarta. A feltételezett elkövető ekkor elszaladt.

A nyomozás során beszerzett információk alapján a rendőrök azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit a Makói Rendőrkapitányságra előállítottak, gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás vétsége, valamint jármű önkényes elvétele bűntett kísérlete megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A megtartott kutatások során a nyomozók lefoglalták az eltulajdonított tárgyak egy részét, azokat visszaadták a tulajdonosoknak.

A makói rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait átadták az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá