Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Klárafalva és Maroslele polgármestere találkozott – a címben olvasható felvetés is szóba került. (Kiemelt fotó: Drimba Tibor polgármester hivatalos oldala)

Drimba Tibor azt közölte, látogatása elsődleges oka az volt, hogy Klárafalván kapták meg a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Csongrád-Csanád Megyei Kirendeltség covid elleni védekezéshez szükséges eszközeit. Ha már a községben járt, találkozott Boros Zsolt polgármesterrel is.

,,Maroslele és Klárafalva között légvonalban kb. 3-4 km van, de mégis majd 25 kilométer mire főúton elérjük. A Maroson egy gyalogos és kerékpáros híd megépítése régi elképzelés, most ismét beszélgettünk róla. A turizmus mellett a két települést is közelebb hozná egymáshoz”

– fogalmazott Maroslele polgármestere.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá