Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Hiába van új főszerkesztő a makohirado.hu nevű fideszes szócsőnél, a stílus a régi. Szerintük Dr. Debreczeni István az önkormányzattól lopott betonoszlopokat, hogy a saját tanyájához kerítést építsen.

A tudósítás szerint ,,a Debreczeni-tanya mellett kerítés épül, amelyhez a betonoszlopok már le vannak állítva. Mivel ezzel párhuzamosan a korábbi tárolóhelyéről szerintük épp mostanában tűntek el az évekkel ezelőtt az önkormányzat által megvásárolt hasonló betonoszlopok, arra gyanakodnak, hogy a polgármester egész egyszerűen a város vagyonát használja fel saját céljaira.”

A cikk megjelenése után sem sokkal Dr. Debreczeni István polgármester azt közölte: a betonoszlop mindenkinél ilyen, az önkormányzatnál, a házaknál, hiszen így gyártják. – Természetesen a Makó Híradó internetes hírportált feljelentjük az évek alatt megírt minősíthetetlen hazugságai miatt – fűzte hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá