Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 81 éves helybeli férfi megtalálásában.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 81 éves férfi 2021. május 16-án 14 óra 15 perc körül makói lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Simon György 180 centiméter magas, vékony testalkatú, szemüveget és hallókészüléket visel. Haja őszes, rövid. Különös ismertetőjele, hogy a jobb kezén van egy kötés. Eltűnésekor kékes-zöld színű nadrágot, szürke kabátot és kalapot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá