Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje ismét nem mondhatta el a napirend előtti felszólalását, de most még kínosabb közjátékká változott Kövér László parlamenti házmesterkedése.

Jakab Péter mindössze addig jutott, hogy Orbán Viktor korábban azt ígérte, hogy nem vetemednek arra, hogy elhallgattassák az ellenkező véleményeket, Kövér László viszont már sokadjára kapcsolta ki a mikrofonját. 

Majd egy sértő megjegyzésektől sem mentes monológba kezdett, méghozzá úgy, hogy csak az ő hangját lehetett hallani, Jakabék reakcióját nem… 

,,Én tudom, hogy Ön szándékosan provokál itt hétről hétre bennünket. Én azt is megértem – a többiektől is kérem, hogy ne hőbörögjenek -, hogy Ön a kocsmai kötekedőket akarja bevinni a közösbe apportként. Én mindent megértek, csak azt kérem Öntől, hogy csöndben legyen, hogy értse meg, hogy Ön nem sértegethet senkit ebben a Házban, és nem bírálhatja az ülés vezetést”

– mert ha nem, akkor a következő 33 esetben ugyanúgy elveszi a szót Jakabtól, tette hozzá.

Ön sem óbégathat be, ez nem a kocsma, ahova Ön olyan szeretetett jár be

– kiabálta valakinek Kövér. 

,,Éljen, tiszta MSZMP! Elnök úr, akármit is tesz, soha semmilyen körülmények között nem tud elhallgattatni, kikapcsolhatja a mikrofonomat, büntethet tízmilliókkal…” – próbálkozott újra Jakab, de csak eddig jutott.

,,Kikapcsoltam” – jelezte Kövér, majd újra sértegetni kezdte a jobbikos képviselőket. 

,,Nyugi, remélem, az urak, még nem ittak, és képesek higgadtan viselkedni. Nem tehetek mást, jövő héten újra megpróbálhatja”

– magyarázta a házelnök.

Ezután a jobbikosok kivonultak a teremből. 

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá