Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A szegedi körzeti megbízottak rövid időn belül azonosítottak egy helybeli férfit, aki postaládában lévő szórólapokat gyújtott meg egy társasháznál a Tisza-parti városban.

A rendőrök 2021. május 19-én 22 óra körül a belvárosban járőröztek, amikor egy állampolgár tűzesetről értesítette őket. Nyomban a helyszínre siettek, azonban a lángokat a lakók időközben már eloltották. Személyi sérülés szerencsére nem történt, a lépcsőházban viszont anyagi kár keletkezett. A tűzvizsgálat megállapította, hogy szándékos gyújtogatás áll a háttérben.

A rendőrök az adatgyűjtés és tanúkutatás során néhány napon belül azonosították, majd elfogták a 25 éves gyújtogatót. Kihallgatásán elismerte a tettét, de gyanú merült arra is, hogy korábban már háromszor okozott tüzet a társasház előterében. Ellene közveszélyokozás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók az illetékes ügyészségen kezdeményezték letartóztatását is.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá