Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

„…elkúrtuk! Nem kicsit, nagyon!…” – idézte Gurcsány Ferencet a közmédia már kedden. Szerdán volt 15 éve, hogy elhangzott az őszödi beszéd, 11 éve, hogy a Fidesz-KDNP van kormány, 11 éve “Gyurcsányoznak“, de 11 év alatt nem vontak felelősségre senkit.

Hollik István az MTI-hez szerdán eljuttatott videójában – az őszödi beszéd 15. évfordulóján – azt mondta, ,,nincs másik Gyurcsány”, a baloldalt ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki saját bevallása szerint végighazudta a kormányzást, és azzal nyert választást, hogy átverte a magyar embereket.

“A mai baloldal tehát ugyanaz, mint a régi. Nincs változás”

– fogalmazott.

De hol van vajon akkor az elszámoltatás?

Budai Gyula, a Fidesz nagy elszámoltatója olyannyira jól végezte a munkáját egész karrierje során, hogy 2017-ben felfedezte, hogy ,,százmilliárdos kárt okozott 2002 és 2010 között a szocialista korrupciós gépezet Magyarországnak”, de azóta se sikerült felelősségre vonni senkit. A Fideszben jelenleg is több Gyurcsányozó és ,,elmúltnyolcév” felelőst fizetnek adóforintokból, talán ezért szorult Budai kicsit háttérbe. 

Mindezt manapság úgy kompenzálta, hogy társadalmi csoportokat küldött el a francba a Facebookon. Az Orbán-kormán elszámoltatása és Gyurcsányozása pont ennyire vehető komolyan.

(zsurpubi.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá