Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az Óföldeáki Tésztaüzem segíti Bátonyterenye közösségét az idei gyereknap megszervezésében, ahol 150 jövedelem nélkül maradt hátrányos helyzetű család mintegy 600 gyermeke juthat ételhez, amennyiben kellő mennyiségű élelmiszer adomány gyűlik össze. A vállalkozás 200 főre elegendő mennyiségű tésztát ad át önerőből és várja a lakossági támogatókat is.

Az óföldeáki cég arra kér mindenkit, aki teheti, segítsen a bajbajutott gyermekeknek és családjaiknak egy-egy rendelés leadásával a webshopon keresztül. A rendelés leadás folyamata nem változott, csupán az adomány szállítási módot kell kiválasztani. Fél kiló tészta körülbelül 4-5 fő számára elegendő.

Az összegyűlt tésztákat az Óföldeáki Tésztaüzem viszi el az illetékeseknek Bátonyterenyére.

Lehetőség van továbbá jó állapotú használt ruhadarabokat, cipőket és akár játékokat is küldeni a gyermekeknek. Ezeket személyesen vagy postai úton lehet eljuttatni Óföldeákra.

Az adományra szánt rendelések leadási határideje 2021.05.28. – péntek 23:59.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá