Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A gyerekekkel együtt vették birtokba kedden. Az átadóra csak a Fidesz-közeli médiumok kaptak meghívást. (Kiemelt fotó: Farkas Éva Erzsébet Facebook oldala)

A parkra az Európai Unió biztosította a forrást az Igazgyöngyök útja elnevezésű pályázat keretében. A munkálatok február 15-én kezdődtek el: térkő burkolatú járda készült, ivókutat, ülőbútorokat és hulladékgyűjtőket helyeztek ki. A 15 elemből álló EU szabványnak megfelelő játszótér népszerű eszközökből áll.

Kedden a Búza utcai Bölcsőde bölcsődései és a Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola óvodásai jelenlétében Farkas Éva Erzsébet és Mágori András József közösen adta át. A polgármester tájékoztatása szerint a játszópark minden nap reggel 8-tól este 9 óráig tart nyitva.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá