Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Sokat elmond a makói zöldterületekről, hogy már a baráti sajtónak is szemet szúr a város gazdátlansága. Nem ez lenne az első eset, hogy a kormánysajtó magához képest teljesen más hangot üt meg.

Mint arra felhívtuk a figyelmet, olvasói panasz érkezett a makohirado.hu-hoz, melyben leírják, hogy a Deák Ferenc utcában található zöldterületet elhanyagoltnak érzik, a piac előtti szökőkutak nem működnek megfelelően, a Bérpalota előtti pedig járdán madárürülékeket kell kerülgetni.

A szökőkutak állapotával foglakozott a KESMA-tag Délmagyarország is. Bár az online-ra nem került fel a cikk, a múlt hét csütörtöki nyomtatott kiadásban megtalálhatjuk:

Az elmúlt időszakban egyre több az üzengetés a fideszes sajtó és a vársháza között. Tavaly augusztusban a Délmagyarország arról írt, hogy még mindig nem tudni, ki lesz a fürdő kivitelezője, a Makó Híradó szerző nélküli cikkekben arra hívta fel a figyelmet, hogy ,,csipkednie kell magát Makónak a fürdőfejlesztés ügyében” és hogy ,,egyelőre egyetlen kapavágás sem történt, az önkormányzat az utóbbi hónapokban már alig-alig kommunikált a várva várt beruházásokról.”

Augusztus végén pedig a makohirado.hu írta, hogy ,,elég jól megy a szekér Mágori András fideszes képviselőnek, ha legalább kétszer nyaralt 2020-ban, de ráadásul a hangsúly nem is ezeken, hanem a belföldi utakon volt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá