Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makói gyár az elmúlt hónapokban megkezdte a váltást az új műanyag-technológiákra a helyi munkatársak bevonásával, és nemzetközi támogatással is indultak projektek az átállás sikeres megvalósítására – fogalmazott Szűrszabó Levente, a makói Continental május elsején kinevezett gyárigazgatója a vg.hu-nak. (Fotó: Continental)

Szűrszabó elmondta: „Nagy kihívás egy már több mint 25 éve az autóipari szektorban működő, a város és a térség egyik legnagyobb munkaadójának számító gyár vezetése”. Szerinte ,,a Continental vállalat erős vállalati kultúrája, a makói munkatársak összetartása és a fejlődési lehetőségek kiaknázása együttesen olyan a lehetőség, amellyel nyertesként kerülhetünk ki a jelenlegi változásokból.”

A Continental hűtő-fűtő csöveket gyártó szegmensének legnagyobb és legmeghatározóbb része a makói telephely, de az elsősorban az elektormobilitás által vezérelt pia­ci igények is megkövetelik a termékek technológiai átállását, ami most minden piaci szereplő számára kihívás.

A makói gyár az elmúlt hónapokban megkezdte a váltást az új műanyag-technológiákra a helyi munkatársak bevonásával, és nemzetközi támogatással is indultak projektek az átállás sikeres megvalósítására – olvasható az interjúban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá