Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje a Mentelmi bizottság ülése után jelentkezett, ahol a fideszes képviselők arról döntöttek, egyetértenek-e Kövér Lászlóval, miszerint a ficsúr szó kimondásáért ma Magyarországon 10 milliós büntetés jár. A néppárti politikust kiküldték az ítélethirdetésről, de Jakab szerint a dolog már eldőlt, miután a bizottság fideszes elnöke egyértelművé tette, egyetértenek Kövérrel. 

Nyissátok ki a szátokat, nyissuk ki a szánkat és söpörjük el ezt a rendszert! Legyen Magyarországon valódi rendszerváltás, ahol szabad a kritika, de tilos a lopás. Ma fordítva történik, a kritika tilos, a rablás szabad. Ennek fogunk véget vetni veletek közösen 2022-ben. Fizessenek meg a tolvajok, végre éljenek jól a magyarok!

– üzente a Jobbik elnöke, aki korábban kijelentette, nem fogja engedni, hogy elhallgattassák és továbbra is kíméletlenül kimondja majd az igazságot a Házban, vagy azon kívül.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá