Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

,,Mindenki tisztában volt a szexuális orientációjával, de hát kit érdekel ez. Azt viszont már nem lehetett tolerálni, hogy folyamatosan bulikba, orgiákra jár. Ő ott kint Magyarországot képviselte” – mondta Bus Szilveszterről, a hazarendelt thaiföldi magyar nagykövetről volt kollégája. 

Az újabb botrány nem egyedi eset, csak egy a sorban. Emlékezhetünk Kaleta Gáborra, a több mint 19 ezer pedofil kép miatt elítélt volt perui nagykövetre, az orgián résztvevő fideszes családa Borkai Zsolt lebukására, de kitörölhetetlen a melegbuliról menekülő Szájer ereszes lecsúszása is. 

Vajon ki lesz a következő? 

Egy biztos, nincs két Fidesz, csak egy létezik. Az pedig legalább annyira álszent, amennyire korrupt. A jó hír, hogy ezek az alakok 2022-ben oda kerülhetnek ahová valók. A történelem süllyesztőjébe. 

(zsurpubi.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá