Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Vasárnap először egy Csillag utcai ingatlanba kellett bejutniuk, majd egy lezárt, negyedik emeleti lakás bejárati ajtaját feszítették fel a makói hivatásos tűzoltók.

Egy idős ember elesett a lakásában a Csillag utcában. A sérült önerejéből nem tudott ajtót nyitni a mentők munkatársainak. A makói tűzoltók a redőny befeszítésével nyitották fel a lezárt ingatlant, a beavatkozásnak köszönhetően a mentőszolgálat megkezdhette a sérült ellátását. 

Napok óta nem adott életjelet egy makói férfi. Vasárnap érkezett lakossági bejelentés a 112-es segélyhívóra, a hozzátartozók kérték a mentők és a tűzoltók segítségét. A lezárt, negyedik emeleti lakás bejárati ajtaját feszítették fel a makói hivatásos tűzoltók. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a mentők időben megkezdhették a sérült ellátását. 

(Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem. Fotó: illusztráció.)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá