Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Csaknem 134 ezer utazó használta az elmúlt 72 órában a megyei határátkelőhelyeket, akik több mint 46 ezer járművel lépték át az országhatárt. A belépő forgalom volt erősebb – közölte a rendőrség honlapja.

A Röszke autópálya-határátkelőhelyen a hétvégén a kilépők száma meghaladta a 30 ezret, az országba belépők száma pedig megközelítette a 41 ezret. A Nagylak Határrendészeti Kirendeltség illetékességi területén, Csanádpalotán és Nagylakon kilépő irányba csaknem 26 ezer, míg Romániából Magyarország felé több mint 27 ezer utas vette igénybe a határátkelőhelyeket.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság a szerb és a román társszervekkel együttműködve az átkelőhelyeket szükség szerint teljes kapacitáson működtette.

(Fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá