Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Tovább növelte a Fidesz-média hazugságai miatt megnyert sajtóperek immáron több százas számát a Jobbik. A törvényekre fittyet hányó fideszes szócső ellen most végrehajtást is indítunk – közölte az ellenzéki párt kedden.

A Jobbik azt követően indít végrehajtást a csatornával szemben, mert egy korábbi frakcióülésükről azt hazudták, hogy a képviselőik ott megünnepelték a Sargentini-jelentést.

De nemcsak hazudtak, hanem még a jogerős ítéletben elrendelt helyreigazítást sem tették közzé

– írják, majd kitérnek rá, hogy mindez elég ok volt arra, hogy elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék elmarasztalja, és csaknem félmilliós sérelemdíj, továbbá a perköltség megfizetésére kötelezze őket. Szerintük jellemző a TV2 színvonalára, hogy az őket képviselő, ugyancsak Fidesz-közeli SBGK Ügyvédi Iroda tagja a tárgyaláson kénytelen volt a felperes Jobbiktól elnézést kérni azért, mert még a perbeli beadványukban is minősíthetetlen sértéseket írtak róluk.

Emlékeztetnek rá, hogy az ügynek nincs még vége: a TV2 a helyreigazítást a mai napig nem tette közzé, ezért a Jobbik végrehajtási eljárást is indít ellenük.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá