Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Íme, egy videó arról, hogyan gyaláz a Fidesz egy javaslatot, ha én nyújtom be, aztán hogyan nyúlja azt le – így mutatta be friss videóját Jakab Péter Jobbik-elnök.

A felvétel arról szól, hogy az ellenzéki miniszterelnök-jelölt az átlag alatt keresők személyi jövedelemadójának elengedését javasolta, de erre a Fidesztől csak azt a választ kapta, hogy ilyen szakmaiatlan javaslatot még nem láttak, és egyébként is felborítaná a költségvetést, sőt lenullázná a Fidesz-kormány eddigi eredményeit:

Azóta már tudjuk, hogy mindössze két hónap elteltével Orbán Viktor saját maga jelentette be, hogy kitalált valamit, amit még korábban soha senki: a gyermekes családoknak elengedik az idei személyi jövedelemadóját.

Ez a pénz visszajár

Orbán Viktor fordítva ül a lovon: nem arról kell nemzeti konzultációt indítani, hogy visszaadják-e a kiskeresetű melósoknak az adót. Az ugyanis visszajár, és nem csak a gyermekeseknek. Arról kellene megkérdezni az embereket, hogy szerintük van-e köze Orbánnak a saját családja és Mészáros mérhetetlen gazdagodásához, és hogy visszajár-e a lopott pénz azoknak, akik megdolgoztak érte. Na, erről már nem nemzeti konzultál a maffiavezér, hisz tudja a választ. És mi is tudjuk. Ezért fog megfizetni mindenért! – ezt már a csütörtöki Kormányinfóra való reagálásként közölte a Jobbik elnöke:

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá