Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az új épületegyüttes ünnepélyes átadójára, a járványügyi szabályozások megtartása mellett július 1-jén, a magyar egészségügy ünnepén, Semmelweis-napon kerül sor – közölte Farkas Éva Erzsébet csütörtökön.

A polgármester bejegyzéséből kiderül, ma délelőtt a Városháza dísztermében írták alá az orvosokkal az új feladatellátási szerződést és a kulcsokat is átadták. Egyeztettünk még az átköltözés részleteiről is.

Mint arról beszámoltunk, a rendelő ügye 2016 óta húzódik, például a bontási közbeszerzést négyszer kellett kiírni. A kivitelezésre vonatkozó közbeszerzés is döcögősen indult, első körben mind a három cég ajánlata érvénytelen lett. Később már csak a makói M-Color pályázott és nyert is. Az építést 328 millió forintért végzik és 2020. december 31-ig kellett készre jelenteniük.

Korábban a DK makói szervezete aláírást gyűjtött a rendelő újjáépítéséért – szerintük az ő sikerük az építkezés, míg a városvezetés tagadja ezt.

A város a saját költségvetéséből biztosítja az újraépítés forrását.

(Fotó: M-Color 2009 Kft. Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá