Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A politikus 2019-ben makói polgármesterjelölt volt. Munkáját folytatja a megyei közgyűlésben.

,,Június első napján lemondtam minden tisztségemről, amit a Mi Hazánk Mozgalomban eddig betöltöttem. A továbbiakban a megyei közgyűlésben fogok politikai munkát végezni, illetve a civil életben fogok tevékenykedni. Nem akartam senkit cserben hagyni, aki eddig számított rám, de ezt a döntést meg kellett hoznom.”közölte Dorogi a hónap elején.

Dorogi György a Mi Hazánk Mozgalom Csongrád-Csanád megyei elnöke és Csongrád, Békés és Bács megye területi igazgatója volt. A megalakulása óta volt a Mi Hazánk tagja, korábban a Jobbik színeiben politizált.

A párt egyébként ma jelentette be, hogy Veres Csaba Leventét, apátfalvi villamosmérnököt indítja a 2022-es parlamenti választáson a hódmezővásárhelyi-makói körzetben.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá