Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Ferencszállási Polgárőr Egyesület 16 taggal alakult meg, Deák Attila lett az elnök, Papp Ignác elnökhelyettes, Zsótér Rudolf titkár.

Az alakuló ülésen elfogadták az alapszabályokat és megválasztották a tisztségviselőket. Deák Attila elnök szerint igaz, hogy a fokozódó migrációs nyomás Ferencszálláson még kevésbé érezhető, ám a település az átmenő forgalma miatt az érintett vonalon fekszik – olvasható a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének honlapján.

A megválasztott elnök elmondta: a községben nem jellemző a bűnözés, ennek ellenére úgy döntöttek, jobb, ha megelőzik a bajt. A faluban sokan örültek a hír hallatán, többeket sikerült bevonni a lakók közül. Elárulta, részben Jani János polgármester felkérésére vállalta el az elnöki tisztséget.

A helyi polgárőrség megalakulását segíti a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége, amelynek képviseletében Batiz István elnök beszélt a várható feladatokról, és ismertette a jogosultságokat a jelentkezőkkel. Kis Róbert, a Kiszombori Polgárőr Egyesület vezetője is felajánlotta segítségét.

(Fotó: Ferencszállási önkormányzat)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá