Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az első hétvége mérkőzései máris rekordot döntöttek nézettség szempontjából, pedig a magyar válogatott még pályára sem lépett – számolt be róla a közmédia.

A hét lejátszott mérkőzés közül öt esetében az M4 Sport piacvezető lett. Szombaton és vasárnap teljes napon és főműsoridőben is az M4 Sport csatornát nézték a legtöbben.

A vasárnap esti Hollandia – Ukrajna csoportkörös meccs, a közmédia idei legnézettebb műsora lett 632.456 nézővel. A múlt hétvége második legnézettebb Eb-mérkőzése az Olaszország-Törökország összecsapás volt, amelyet 553.213-an követtek élőben, a harmadik helyezett pedig a Belgium – Oroszország meccs lett 541.232 nézővel.

A foci Eb három napján a teljes népesség körében az M4 Sport közönségaránya június 11-én főműsoridőben 7,4 százalék volt, június 12-én már 15,8 százalék, június 13-án pedig 14,1 százalék.

(Kiemelt fotó: Denzel Dumfries gólja a Hollandia–Ukrajna Eb-csoportmeccsen 2021. június 13-án. Fotó: MTI/EPA/GETTY/Dean Mouhtaropoulous)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá