Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Rostás Sándor Gusztáv megtalálásában.

A Makói Rendőrkapitányság 06040-157/162/2021. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Rostás Sándor Gusztáv eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 12 éves fiú 2021. június 13-án délelőtt, makói tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Rostás Sándor Gusztáv 150 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja és szeme színe barna. Eltűnésekor sötét pólót, rövidnadrágot, illetve sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá