Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Kálvin Téri Református Általános Iskola pedagógusa, igazgatóhelyettese, Oros Károly 11 éve, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt. Azóta minden tanév végén átadják a róla elnevezett díjat annak a diáknak, aki végig kitűnő volt és a legsokoldalúbb.

– Czirók Attila végtelenül udvarias, sokoldalú gyermek. Szeretik az osztálytársai, 8 évig kitűnő volt. Mindig szavazással döntenek a tanárok, hogy ki kapja az elismerést. Most is több esélyes volt, de Attilát egyhangúlag szavazták meg – fogalmazott a Makói Csípősnek Orosné Spák Hedvig.

Ő mindig a díjátadón tudja meg, hogy ki kapja meg a férjéről elnevezett díjat. Úgy tapasztalja, egyre inkább rang megkapni ezt az elismerést, a gyermekek nyolcadik osztályban már év eleje óta tippelgetnek.

Az érem eredetijét Bárdi Andrea készítette.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá