Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Kinyitottak a mozik, újra lehet étterembe és bárokba menni, lassan visszatér minden a ,,régi” kerékvágásba, mégis úgy érzi, valami hiányzik az életéből? Jó hírünk van, hamarosan újra jól megkérdezi Önt a kormány mindenről is, ugyanis jön a következő nemzeti konzultáció!

Hamarosan kezdetét veszi a 11. nemzeti konzultáció, ami a járvány utáni élet legfontosabb kérdéseit fogja tartalmazni

– mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez szerdán eljuttatott videonyilatkozatban.

Hollik István megjegyezte, a konzultációs ívek kézbesítése még el sem kezdődött, a baloldal máris megtámadta azt, feleslegesnek nevezve a konzultációt. Pedig ,,a mögöttünk hagyott válságok” rámutattak arra, hogy a 21. század a kihívások évszázada lesz, erre pedig fel kell készíteni az országot – jelentette ki az MTI szerint.

,,Ezért a konzultáció Magyarország megerősítéséről fog szólni, hiszen két veszély is leselkedik ránk: a migráció és a pandémia”

– tette hozzá Hollik.

A kormánypárti politikus szerint Magyarország megerősítése csak akkor lehet sikeres, ha ,,találunk egyetértési pontokat”. Ez a célja a nemzeti konzultációnak, ezért a Fidesz és a KDNP arra biztat mindenkit, hogy vegyen részt abban, s mondja el véleményét – közölte.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá