Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Éjjel kérték a mentők gyors segítségét egy békés megyei pékségbe, ahol az első bejelentés szerint, eszméletlenül esett össze egy 50 éves férfi – közölte az Országos Mentőszolgálat pénteken.

Azt írják: a mentésirányító azonnal riasztotta a legközelebbi mentőegységet, miközben folyamatosan instruálta a bejelentőt a betegvizsgálatra és az ellátásra. A férfi állapota azonban rövid idő alatt rosszabbra fordult és leállt a légzése. Az utasítások alapján a helyszínen levők azonnal megkezdték az újraélesztést, amit a perceken belül érkező mentők emelt szinten folytattak.

A beteg életéért vívott küzdelem csaknem egy órán keresztül zajlott a közel 50 fokos pékségben, míg végül az időben megkezdett mellkasi nyomások eredményre vezettek. A férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá