Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Így utólag visszaolvasva megmosolyogtató a marihuánával lebukott hódmezővásárhelyi fidelitasos júniusi interjúja a Négyes c. újságban, aminek a kiadója Fidesz Csongrád-Csanád megyei négyes választókerületi szervezete.

A vásárhelyi Fidelitas akkori alelnöke arról beszélt, egyik legfontosabb feladatuknak ,,a rászorulók segítését tartják,” ,,emellett a közösségépítésre is szeretnének nagy hangsúlyt fektetni.” ,,A nyári időszakra családi, ifjúsági és kulturális programokat is terveznek, erre jó példa volt a vásárhelyi focicsapat által szervezett családi sportnap, amelyhez nagy örömmel csatlakozva segítettek a rendezvény lebonyolításába.” – olvasható a Fidesz által, júniusban kiadott ingyenes újságban.

Az interjú után nem sokkal később kiderült, a Fidelitas hódmezővásárhelyi alelnöke lehet az egyik gyanúsítottja egy helyi marihuánatermesztési ügynek. Egy tanyán több mint 350 tő különböző fejlődési szakaszban lévő kannabiszt találtak a rendőrök. Külön érdekesség, hogy a fidelitasos politikus agrártermelő, de mostmár tudjuk, hogy a háztáji marijuana-termesztés is nagyon megy neki. Miután lebukott, kilépett a Fidelitasból.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá