Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Sörrel öntötte le a jobbikos pultot, és rá is köpött a békéscsabai Csaba Center előtt egy részeg férfi. Az esetről készült felvételt Stummer János jobbikos országgyűlési képviselő tette közzé Facebook-oldalán, mellé pedig azt írta, egy Ő. P. monogramú személy volt az elkövető, és a Fidesz tagja.

A már fényes nappal utcán részegeskedő férfi egyébként maga jelentette ki, hogy hívják ki rá a rendőrséget, de a nevét mégsem merte elárulni. A felvételen elhangzó párbeszéd alapján a problémája mindössze annyi volt, hogy az ellenzéki pártok összefogtak egymással a kormány leváltásáért.

Vége van azoknak az időknek itt Békés megyében, amikor büntetlenül lehetett alpári módon szidalmazni, fenyegetni bárkit akár politikai meggyőződése, akár más viselt dolga miatt

– írta Stummer János, hozzátéve, garázdaság miatt feljelentik a férfit.

Meg fogjuk védeni egymást, ez az agresszív kisebbség nem uralkodhat a békés többség fölött! – fogalmazott a képviselő.

A videón túl egy kommentben Stummer jelezte azt is, hogy a békéscsabai Fidelitas oszlopos tagja az illető. Emlékezetes, a Fidesz ifjúsági szervezete legutóbb azzal került a hírekbe, hogy a hódmezővásárhelyi alelnökük kábítószert termesztett és árult dílerként.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá