Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makóiak felháborítónak tartják, hogy a vírusra és a megoldhatatlan beléptetésre hivatkozva nem tartják meg a Hagymafesztivált a főtéren. Néhány percnyi ötletelés után összeszedtük, milyen helyszíneken lehetett volna megrendezni.

1. Aradi utcai tanműhely

Jól bejáratott helyszín, hiszen évekig ez adott otthont a rendezvénynek. Körbe van kerítve, így a beléptetés is biztosított lett volna.

2. Koncertek a sporcsarnokban, vásár a füves részen

Jó megoldás lehetett volna mindenkinek: a védettségi igazolvánnyal rendelkezők élvezhették volna a koncerteket és az oltatlanok is ki tudtak volna menni a vásárba.

3. Aradi téri sportkomplexum (Vasas-pálya)

Adott a nagy terület és hogy körbe van zárva.

4. Maros-part

A kalandpart a helyszíne több zenés rendezvénynek is a nyáron, aminek szintén feltétele a védettségi igazolvány megléte.

5. Koncertek a szabadtérin, vásár a belvárosban

Ez is egy olyan lehetőség lett volna, amivel mindenki jól jár: a Hagymaház szabadtérijén évek óta biztosított a beléptetés a színházi előadások, néptáncgálák miatt, így az oltottak mehettek volna. A főtér bármelyik pontján pedig az árusok kaphattak volna helyet.

(Kiemelt fotó: a 2008-as Hagymafesztivál/Wikipédia)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá