Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A hadsereg újjáépítése, a mindennapos iskolai testnevelés bevezetése, a férfi sportolóink újra felkapaszkodtak a dobogó tetejére, ismét vannak futballista példaképeink – a termetes hasat eresztett miniszterelnök szerint ezek tesznek jót az országnak. Ezekről a szebb napokat látott Nemzeti Sportban beszélt pénteken.

Orbán, aki szerint egy miniszterelnök ne értékeljen, rögtön bele is vágott az olimpia értékelésébe.

Rióban még egy kivétellel az összes magyar aranyat nők nyerték, Tokióban viszont majdnem az összeset férfiak. A miniszterelnök szerint az lenne a fontos, ha a kettő egyszer összhangba tudna kerülni. 

Legutóbb már el voltam keseredve, hogy a férfiaknak nem sikerül. Annyi kihívás éri a modern korban a férfiak világát, a férfias erények nincsenek megbecsülve, a fizikum, a családért való felelősség, a gondoskodáshoz szükséges lelki és fizikai erő tisztelete szinte eltűnt a világból. A férfiembert meg ez hajtja, a sportteljesítménye is ebből fakad. De ha megnézi valaki a Tokióban aranyérmes magyar férfiakat, ők nemcsak, hogy bajnokok, hanem férfi idolok. Sportolók, akikre mutatva azt mondhatjuk az unokáinknak, hogy látod, így néz ki egy férfi. Így néz ki a fizikuma, ilyen a lelkiereje, így harcol, így szereti a családját, és így tesz fel az életéből, ha kell, tíz évet egy célra.  

– jegyezte meg Orbán, akit sportolóinkkal ellentétben bizonyára nem fognak mutogatni sem fizikuma, sem férfiassága miatt. A csúcspont alighanem az volt, amikor a betegségi statisztikák zömét vezető, elhízott ország termetes hasú miniszterelnöke hozzátette: 

Biztos vagyok abban, hogy a hadsereg újjáépítése, a mindennapos iskolai testnevelés bevezetése és az, hogy a férfi sportolóink újra felkapaszkodtak a dobogó tetejére, és hogy ismét vannak futballista példaképeink, ez így együtt jót fog tenni Magyarországnak. Mindez óriási segítség a gyerekek nevelésében. 

És vajon mi juthat még eszébe egy Orbánhoz hasonló politikusnak egy olimpia, egy sportlapnak adott interjú kapcsán? Hát persze, hogy ez: 

Olyan világban élünk, amikor a hagyomány, a bevált dolgok tisztelete gyengül. Ezt mutatja az internet világa, a globalizmus, amely folyamatosan próbálja háttérbe szorítani a nemzeteket, s aminek a sportban is látjuk a jeleit. Itt van az egész LMBTQ-őrület, a biológiai nemek kérdése, az uniszex világ, és így tovább.

(zsurpubi.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá